Tartu malev korraldab Lõunakeskuses laigulise laupäeva

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil kaitseliidu Tartu malevlased.
Pildil kaitseliidu Tartu malevlased. Foto: Kristjan Teedema

Kaitseliidu Tartu malev korraldab laupäeval, 8. aprillil Lõunakeskuses perepäeva «Laiguline laupäev», kus saab tutvuda kaitseliidu tehnika ja varustusega, sõita soomukiga ning soovi korral lasta enda näole maalida päris ehtsa varjemaskeeringu.

Maleva pealik kolonelleitnant Kalle Köhler ütles, et perepäeval tahetakse Lõuna-Eesti inimestele tutvustada lähemalt kaitseliidu tegemisi. «Kuigi viimastel aastatel on kaitseliiduga liitumine hüppeliselt kasvanud ja väga raske on leida kedagi, kes ei tunneks mõnda kaitseliitlast, ümbritseb Eesti üht suurimat vabatahtlikku organisatsiooni omajagu müüte, mida soovimegi kummutada,» ütles ta.

Lõunakeskuses demonstreeribki Tartu malev relvastust ja tehnikat, maleva meedikud jagavad huvilistele elustamisõpet ning kaasa saab lüüa viktoriinis, mille auhinnaks on sõit lahingusoomukiga.

Unustatud pole ka lapsi ning naiskodukaitse Tartu jaoskond avab lastenurga, kus saab ennast proovile panna takistusraja läbimises. Kes tunneb huvi kaitseliitlastega ühinemise vastu, saab oma küsimustele igakülgseid vastuseid. Mõistagi on müügil Anname au! kampaania sinililled.

«Laiguline laupäev» kestab kell 10–16.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles