Amfiteater osutus liiga kalliks ja võib rajamata jäädagi

Kertu Kula
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaasava eelarve idee järgi tuleb Elleri muusikakooli juurde Toomemäe nõlvale istumisalaga välikontserdipaik, kus saab korraldada kontserte ja etendusi.
Kaasava eelarve idee järgi tuleb Elleri muusikakooli juurde Toomemäe nõlvale istumisalaga välikontserdipaik, kus saab korraldada kontserte ja etendusi. Foto: Erakogu

Suveks saab vana tallihoone uue katuse ja valmib Aparaaditehases taskupark, mis võitsid mullu kaasava eelarve konkursi. Tunamullu rahva poolehoiu pälvinud amfiteater võib halvimal juhul ideeks jäädagi.

Kui mõni aeg tagasi oli Tartu Heino Elleri nimelisel muusikakoolil lootus, et poolteist aastat tagasi kaasava eelarve võitnud amfiteatri idee saab teoks selle aasta 

28. juuniks ehk päevaks enne Tartu linna päeva, siis praeguseks on kindel, et amfiteatrit sel aastal veel ei tule. Ehitus on osutunud esialgsest kulukamaks ning kui linn raha kasutamise aega ei pikenda, jääb projekt katki. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles