Sinine silm maadlusneidu nutma ei aja

Aime Jõgi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hetk pühapäevaselt Tallinn Openi noorte maadlusvõistluselt. Viktoria Vesso (vasakul) võitleb rootslanna Malin Jönssoniga ning võidab. Rootslanna jäi lõpparvestuses viiendaks, Viktoria Vesso kolmandaks.
Hetk pühapäevaselt Tallinn Openi noorte maadlusvõistluselt. Viktoria Vesso (vasakul) võitleb rootslanna Malin Jönssoniga ning võidab. Rootslanna jäi lõpparvestuses viiendaks, Viktoria Vesso kolmandaks. Foto: Maria Kilk

Pühapäeval naasis Viktoria Vesso Saku suurhallis toimunud maadlusfestivalilt, kus peeti Kristjan Palusalu noortevõistlust Tallinn Open. Tartu tüdruk Viktoria Vesso saavutas hea tulemuse – kolmanda koha.

Viieteistaastase Viktoria Vesso treenerid Veiko ja Jakob Proovel on tüdruku kolmanda kohaga väga rahul. Eriti silmas pidades just viimast Tallinn Openit, kus 60 kilogrammi kaaluklassis olid koos kadetid ja juuniorid ehk 16–20-aastased neiud. Viktoria Vesso oli oma klassis noorim, tema saab kuusteist alles suvel. 

Proovelid ütlevad, et teist niisugust tüdrukut Eesti noorte naismaadlejate hulgas ei ole. Viktoria ei keeruta matil võideldes niisama ringiratast, ta ei karda, ta tahab rünnata. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles