Päevatoimetaja:
Richard Särk

Tartu lennujaam valmistub töötama Tallinna varulennuväljana

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Tartu lennujaam on valmis vastu võtma hilinevaid öiseid lennukeid, mis ei saa Tallinnas maanduda sealse lennuraja remondi tõttu, kinnitas Tartu lennujaama juhataja Argo Annuk.
Tartu lennujaam on valmis vastu võtma hilinevaid öiseid lennukeid, mis ei saa Tallinnas maanduda sealse lennuraja remondi tõttu, kinnitas Tartu lennujaama juhataja Argo Annuk. Foto: Sille Annuk

Sellest neljapäevast on Tartu lennujaam igaks juhuks valmis vastu võtma neid hilinevaid lennukeid, mis Tallinna lennuvälja ehitustööde tõttu seal enam maanduda ei saa. 

Tartu lennujaama valmisolek ja töögraafikud on seatud nii, et lennujaam on lahti kella üheni öösel, see on kaks tundi enam kui päevadel, mil Tartust väljub hilisõhtune lennuk, nagu selgitas Tartu lennujaama juhataja Argo Annuk.

«Põhjus on selles, et Tallinna lennurada on teatud päevadel poole ühest öösel kuni hommikul kuueni suletud,» selgitas ta. 

Tagasi üles