Ülenurme gümnaasiumi juurdeehitisele pandi nurgakivi

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil Ülenurme gümnaasiumi juurdeehituse nurgakivipanek.
Pildil Ülenurme gümnaasiumi juurdeehituse nurgakivipanek. Foto: Erakogu

Sügiseks valmiva Ülenurme gümnaasiumihoone juurdeehitisega saab koolimaja juurde 3256 ruutmeetrit põrandapinda. Uude majaossa tuuakse Tõrvandist algklassid.

Vallavolikogu esimees Heiki Sarapuu ütles, et Ülenurme on õnnelik vald, sest laste arv  kasvab, ja seetõttu on tarvis ka suuremat koolimaja. Juurde ehitatakse algklasside korpus, kuid uude osasse tulevad lisaks klassiruumidele ka nüüdisaegsed puhkealad, mis teeb Sarapuu sõnul igapäevase koolielu mugavamaks nii õppuritele kui ka õpetajatele.

Juurdeehitise rajab Embach Ehitus. Ettevõtte juht Andres Salusaar märkis, et ehitajale on ehk kõige keerukam tagada igapäevane õppetöö olemasolevas osas samal ajal, kui käib töö ehitusel. Ta leidis, et koos renoveeritud osa ja juurdeehitisega saab sellest majast sügiseks tänapäevase kooli hea näide nii küttesüsteemi kui ka teiste ehituslike lahenduste poolest.

7449 elanikuga Ülenurme vald piirneb Tartuga. Seal asuvad 12-klassiline kool, neli lasteaeda ja huvikool.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles