Lõunakeskus ehitab uut mööblimaja

Jaan Olmaru
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lõunakeskuse uus mööblipood ja selle juurde viiv tänav rajatakse Tallinna-Tartu-Võru-Luhamaa maantee ja Kogre tee nurgale jäävale maa-alale.
Lõunakeskuse uus mööblipood ja selle juurde viiv tänav rajatakse Tallinna-Tartu-Võru-Luhamaa maantee ja Kogre tee nurgale jäävale maa-alale. Foto: Margus Ansu

​Lõunakeskuse juhi Jaan Loti sõnul peaks septembriks kerkima Tallinna-Tartu-Võru-Luhamaa maantee äärde kaubandushoone, kuhu kolivad mööblipoed Asko ja Sotka ning Mileedi lilleäri. «Üks maja, kolm asja,» lausus ta.

Loti sõnul tehti mööblimaja ehitamise lõplik otsus alles eelmise aasta sügisel. «Tekkis hea vangerduse võimalus. Meie saime ehitada ja olid kliendid, kes tahtsid täpselt sellist asukohta ja hoonet,» selgitas ta. «Asko ja Sotka saavad nüüd omale uued ruumid, mis vastavad paremini nende vajadustele.»

Mileedi lilleäri, mis on seotud ka Lõunakeskuse omanikega, soovib aga Loti sõnul pakkuda paremaid võimalusi jaeklientidele. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles