Lugeja kiri: kirjad ei jõua Ihastesse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kirjutan teile, kuna Herefordist (Inglismaa) saadetud kirjad ei jõua kuidagi minuni. Kiri saadeti 18.02.2011 Herefordi postkontorist, kus pannakse peale templid ja saatja maksab nii palju, kui kiri kaalub. Seega ei saa asi olla valesti pandud markides.


Sel päeval saadeti kaks kirja Tartusse ja üks kiri Pärnu. Pärnu saadetud kiri jõudis kohale juba 22.02.2011, seega kulus aega ainult viis päeva! Tartusse Lõkketule tänavale ei ole need kirjad jõudnud siiani.

Olen helistanud mitu korda telefonil 744 0608 ja sain vastuseks, et kõik kirjad, mis postiljon on saanud, on kohale toimetatud. Need kirjad ei olnud tähitud ning seega ei ole võimalik kontrollida, kus nad ära kadusid.

Naljakas on see, et Eestist saadetud kirjad jõuavad kohale, aga välismaalt saadetud ei jõua. Need olid tegelikult sünnipäevakaardid (paksemad kui tavaline kiri, mõõdult suuremad ja ümbrikud värvilised), saadetud mu kallite lastelaste ja tütre perelt. Muide, ka üks Norrast saadetud kiri ei ole Ihastesse jõudnud. Kummaline.

Varsti tuleb peres veel sünnipäevi, kuid ma ei lubanud enam sellel aadressil kirja saata.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles