Ohtlike manöövrite tegemine päädis bussi- ja autojuhi omavahelise sõimuga

Kertu Kula
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei.
Politsei. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Teisipäeval õhtupoolikul tekkis Tartus Tähe tänaval autojuhi ja Tartu maakonna liini bussijuhi vahel sõnelus liikluses tekkinud arusaamatuse pärast. Tüli käigus ähvardas üks sõidukijuht teist väidetavalt vägivallaga.

Esialgse info kohaselt sõitis bussijuht mööda Tähe tänavat ja hakkas vasakus sõidureas tegema vasakpööret. Paremas sõidureas liikus samal ajal sõiduauto Volkswagen, selle juht soovis samuti teha vaskpööret, kuid bussijuhi väidete kohaselt sai sellest reast pöörata ainult otse või paremale.

Lõuna prefektuuri pressiesindaja Kerly Virk märkis, et kuna bussijuhil jäi mulje, et Volkswageni juht teeb ohtlikke manöövreid ja sõidab talle külje pealt sisse, andis bussijuht signaali ja sõitis edasi. Seepeale kiirendas Volkswageni juht bussile järele. Peagi jäid mõlemad juhid Tähe tänaval seisma, väljusid masinatest ja hakkasid arvete klaarimiseks teineteist sõimama ja ähvardama.

Kuna mehed omavahel kokkuleppele ei jõudnud, kutsusid nad politsei, kes asus juhtumi asjaolusid välja selgitama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles