Tudengibänd otsib uusi talente

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fotomeenutus mõne aasta taguselt Tudengibändilt. Esineb ansambel Murky Minds.
Fotomeenutus mõne aasta taguselt Tudengibändilt. Esineb ansambel Murky Minds. Foto: Margus Ansu

Tartu tudengipäevade kevadfestivali populaarne muusikavõistlus Tudengibänd otsib osalejaid, eelvoor demode saatmiseks on avatud 14. aprillini.

Tudengibänd ootab osalema bände, kus vähemalt üks liige on mõne kõrgkooli üliõpilane.

Võistluse korraldaja Meeli Pipar julgustab noori oma demolugusid eelvooru saatma. «Tähtis ei ole, missugust stiili viljeletakse, missuguseid instrumente kasutatakse või mitmekesi musitseeritakse. Konkursil hinnatakse peamiselt just isikupära, tudenglikkust ja omaloomingu originaalsust,» ütles ta.

Osavõtuks tuleb eelvooru saata kolm demolugu, millest kaks peavad olemad omaloomingulised. Tudengipäevade veebilehel www.studentdays.ee on võimalik tutvuda võistluse reglemendiga ning sealt leiab ka osalemisankeedi. Kogu materjal tuleb eelvoorus osalemiseks teele panna hiljemalt 14. aprillil.

Lõppvõistlusele pääseb viis kollektiivi, kes astuvad üles Tudengbändi finaalkontserdil 28. aprillil Tartu Erinevate Tubade Klubis.

Parim kollektiiv pärjatakse Tudengibänd 2017 tiitliga ning lisaks jagatakse mitmeid eriauhindu. Muu hulgas saab üks bänd võimaluse esineda Tartu Indiefestil mais ning üks pääseb otse Noortebändi poolfinaali. 

Tudengibänd on aegade jooksul olnud hüppelauaks paljudele noortele muusikutele. 2002. aastast on lavalaudadel käinud sellised kollektiivid nagu Kruuv (2009), Ukerdajad (2013), POSÕ (2014), Moody Ocean (2015), Marakratt (2016).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles