Vargad ärandasid Tartumaalt kolm autot

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Autoärandamine. Foto on illustratiivne.
Autoärandamine. Foto on illustratiivne. Foto: Peeter Langovits

Viimastel päevadel on politsei saanud juba kolm teadet autoärandamistest Tartus ja Tartumaal. Sõidukitest üks on siiski ka üles leitud.


Lõuna prefektuuri teatel avastati 20. märtsi hommikul, et Tartus Anne 92 maja eest on varastatud valget värvi sõiduk VW Golf Soome registreerimisnumbriga CHG 666. Teadaolevalt olid auto uksed lukustamata ning sõiduki dokumendid ja võtmed asusid autos. Auto eritunnuseks on külgedel asuvad pahteldamislaigud.

Ööl vastu 19. märtsi varastati Tartust Jaama tänavale pargitud sõiduk Audi 80. Ööl vastu 20. märtsi leidis politsei auto üles Tartust. Kinni peeti ka auto juures askeldanud 26-aastane mees

Ööl vastu 18. märtsi varastati Haaslava vallas Aardla külas maja eest rohelist värvi VW Golf registreerimisnumbriga 311 AVN. Võtmed olid jäetud autosse. Kahju suuruseks hindas omanik 600 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles