Kreutzwaldi tänaval algab kuude pikkune remont (1)

Kertu Kula
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Esmaspäevast, 27. märtsist on Kreutzwaldi tänav osaliselt suletud. Liikluse reguleerimiseks paigaldatakse ajutised valgusfoorid. Tänava rekonstrueerimise käigus ehitatakse sõiduteele poole tänava kaupa uued alused, paigaldatakse sademevee torustikud ning korrastatakse mahasõidud. Tänav saab antud lõigus uue kahekihilise asfaltkatte.

Tegemist on Tartu linnavalitsuse, ASi Cesana Grupp ja Maanteeameti koostööprojektiga. Maanteeamet viis läbi riigihanke «Tugimaantee number 40 Tartu - Tiksoja kilomeetritel 3.49 - 4.62 ja Tartu linnas asuva Kreutzwaldi tänava rekonstrueerimine koos jalgtee ehitusega».

Seoses Fr. R. Kreutzwaldi tänava ja riigimaantee number 40 Tartu-Tiksoja lõigu rekonstrueerimisega ning samuti Kreutzwaldi 66 ja Sossi tee kinnistute teedevõrgu rajamise ja selle maanteega ühendamisega on ajavahemikul 27. märts kuni 12. aprill 2017 tee osaliselt suletud. Liikluse reguleerimiseks paigaldatakse ajutised valgusfoorid. Esineb lühiajalisi liiklusseisakuid.

Tööde kogumaksumus on 1 081 175 eurot, millest Tartu linn tasub 488 093, Cesana Grupp AS 348 691 eurot ja Maanteeamet 244 391 eurot.

Paralleelselt tänava rekonstrueerimisega käib ka Kreutzwaldi tänava äärde rajatava kergliiklustee ehitus. Tööde lõpetamise tähtaeg on juuli lõpus.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles