Operaatori eksitus tegi vallavalitsuse lauatelefonidele helistamise eritariifseks (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Aivar Aotäht

Haaslava vallavalitsus annab teada, et alates veebruarist on operaatori-poolse eksituse tõttu nende lauatelefonidele helistamine Tele2 mobiilivõrust eritariifne.

Haaslava vallavalitsust ega vallavalitsust teenindavat operaatorit ei ole numbri eritariifseks muutmisest teavitatud, samuti pole teavitatud Tele2 kliente. Asjaolude väljaselgitamisega seoses on vald teinud pöördumise konkurentsiametisse.

Vallavalitsusele teadaolevalt on tegu Tele2 eksitusega ja viga parandatakse hiljemalt 1. aprilliks. Kõigil kodanikel, kes on mainitud ajavahemikul Tele2 mobiilinumbrilt vallavalitsuse lauatelefonile helistanud ja on oma arvel eritartiifset numbrit märganud, palutakse ühendust võtta oma operaatoriga, kes on lubanud tasaarvelduse teha.

Kuni olukorral lahenemiseni palub Haaslava vallavaitsus Tele2 mobiilinumbrit kasutavatel klientide ebamugavuste vältimiseks võimalusel ametnikega kontakteerumiseks kasutada e-posti.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles