Kas metsateede remont käis tõesti sõidutee hinnaga?

Kaspar Koort
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Et olukorda natukegi parandada, on Haavametsa küla mees Urmas Muug kaevanud riigi teesse väikesed kraavid. Palju neist abi pole, aga suurema vee juhivad need teelt siiski minema.
Et olukorda natukegi parandada, on Haavametsa küla mees Urmas Muug kaevanud riigi teesse väikesed kraavid. Palju neist abi pole, aga suurema vee juhivad need teelt siiski minema. Foto: Margus Ansu

Sel aastal tuleb Meeksi valla Haa­vametsa küla kuuele elanikule kevad teisiti. Küla Rasina-Mehikoorma maanteega ühendav kruusatee, mis on kevaditi alati üpris viletsas seisus, kuid sõidetav, on muutunud mülkaks.

Detsembris alustas Lemminkäinen Eesti AS riigimetsa majandamise keskuse (RMK) tellimusel tee äärde jäävate Kollo-Rihtepera metsateede rekonstrueerimist. Haavametsa küla elaniku Urmas Muugi sõnul on need tööd ning lagunenud kruusatee otseses seoses. 

Nimelt väidab Muug, et mööda teed on voorinud raskete kruusakoormatega veokid, mis panidki teele kabelimatsu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles