Tartu vald kavandab linna piirile uut suurt lasteaeda (1)

Eili Arula
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Plaani kohaselt tuleb uude lasteaeda kuus rühma, kuhu mahub 144 last. Maja loodetakse valmis saada järgmiseks sügiseks.
Plaani kohaselt tuleb uude lasteaeda kuus rühma, kuhu mahub 144 last. Maja loodetakse valmis saada järgmiseks sügiseks. Foto: eskiis

Tartu valla elanikud on juba pikalt muretsenud, et vallas ei jätku nende võsukestele lasteaiakohti. Need, kes last pärast sündi järjekorda ei pane, võivad siis, kui laps saab lasteaiaealiseks, aiakohast vaid und näha. Et aina paisuva Tartu valla lapsed ikka lasteaedadesse mahuks, plaanib vald järgmiseks sügiseks Raadil valmis saada uue lasteaia.

Kõrveküla lasteaias käib sedavõrd palju lapsi, et vald rentis laste mahutamiseks konteinerid ja tegi neist moodullasteaia. Kuni kolmeaastased lapsed käivad praegu Raadil asuvas lastehoius.

Nüüd on valla haldusse kuuluv Raadi sihtasutus valmis saanud detailplaneeringu, mille kohaselt ehitatakse Raadile Tartu linna piiri lähedal asuvasse Kaupmehe tänavasse uus lasteaed.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles