Noortekamp rüüstas Tartus autot (1)

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lõhutud autoklaas. Illustreeriv foto.
Lõhutud autoklaas. Illustreeriv foto. Foto: Elmo Riig / Sakala

Tammelinnas aitasid G4S turvatöötajad pühapäeva õhtul kinni pidada viieliikmelise noortekamba, kelle taltsutamiseks kutsusid kohalikud elanikud abi.

G4S pressiesindaja Reimo Raja kinnitusel tegi turvatöötajatele abikutse valvas linlane. Esialgse info järgi lõhkus noortekamp Leevikese tänaval sõiduautosid. Turvatöötajad palusid helistajal teavitada juhtunust ka politseid, ja sõitsid sündmuskohale.

Väidetava sündmuspaiga lähedalt leidsid turvatöötajad kirjeldusele vastava viieliikmelise seltskonna. Tegemist oli 12–15-aastaste noortega: neli poissi ja üks tütarlaps. Neist kaks, 13- ja 15-aastane noormees tunnistasid, et nemad lõhkusid sõiduautot, ülejäänud vaatasid pealt. Lõhutud oli Leevikese tänaval maja ette pargitud Hyundai esi- ja tagaklaas.

Turvatöötajad andsid alaealised korrarikkujad politseile üle. Politsei andis noormehed omakorda üle vanematele. Ühtlasi alustati tööd sellega, kuidas autoomanikule kahju korvata ning noored vastutusele võtta.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles