Reisijate ja taksojuhi vahel tekkis kole tüli

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Takso sõitjaid ootamas.
Takso sõitjaid ootamas. Foto: Sille Annuk

Tartus Purde tänaval tekkis 18. märtsi varahommikul taksos tüli reisija ning taksojuhi vahel, mis päädis kaklusega. Üks reisija sai kehavigastusi. Mis täpsemalt taksos ning Purde tänaval juhtus, peab selgitama alustatud kriminaaluurimine.


Lõuna prefektuuri teatel leidis vahejuhtum aset 18. märtsi varahommikul kella 5.40 ajal Tartus Purde tänava maja juures. Tegelikult algas tüli sõnavahetusega juba Turu tänaval, kus kaks tütarlast istusid Tartu taksopargi taksosse, et sõita koju.

Tartu Postimehele on kinnitatud, et esimesena lõi reisijat taksojuht. Tütarlaps lõi vastu. Edasi lahkusid reisijad autost, sohver väljus samuti ning tungis reisijale kätega kallale. Konflikti takistama läinud sõbranna tõukas mees eemale.

Konflikti nägi pealt elukaaslast koju oodanud mees, kes, nähes peksmist, tormas tüdruku kaitseks taksojuhile kallale. Juhtumit lahendama kutsuti politsei ning korrakaitsjad viisid tüli osapooled kaasa.

Politsei tegi isikud kindlaks ning alustas kriminaalmenetlust.

Copy
Tagasi üles