Bigbankist tühjaks jäänud ruumides avab kontori Tele2

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Endine Bigbanki maja Rüütli 23, kus hakkab asuma Tele2 Lõuna-Eesti kontor.
Endine Bigbanki maja Rüütli 23, kus hakkab asuma Tele2 Lõuna-Eesti kontor. Foto: Risto Mets

Jaanuari keskpaigast sulges Bigbank kontori Rüütli tänaval ning kolis oma 25. sünnipäevaks Kvartali kaubanduskeskusse. Rüütli 23 majas jätkab tööd Tele2, kuhu tuleb Lõuna-Eesti kontor.

Ühtlasi otsib telekommunikatsioonifirma enda ridadesse osa- või täiskoormusega telefoniteenindajaid ja müügitöötajaid. Täna korraldas ettevõte Töötukassa kontoris seminari, kuhu kutsuti eelkõige paindlikust tööajast huvitatuid. Näiteks noori emasid, kes sooviksid ehk raha teenimiseks töötada väiksema koormusega ja pühendada rohkem aega lapsele kui näiteks täiskohaga töötades.

Firma personalijuht Helena Evert rääkis kokkutulnud paarikümnele huvilisele, et firma on huvitatud inimestest, kes tahaksid tasapisi tööturule tulla või sinna naasta. Töötada näiteks kasvõi viis tundi päevas või mõne päeva nädalas. «Kandideerida võivad kõik, kellele on oluline paindlik tööaeg. See on hea võimalus osalise koormusega tööd teha ja tasu saada ning samal ajal hoolitseda ka lapse eest,» leidis Evert. Ta lisas, et ehk sobibki selline töögraafik paremini just lapsi lasteaeda harjutavale vanemale.

Everti sõnul on pereinimesed tavaliselt väga lojaalsed ja kohusetundlikud töötajad. Tasakaal kodu ja töö vahel on aga väga tähtis ja tihti on lapsi kasvatavatel vanematel keerulisem tööd leida, sest kodus ootab teine oluline töö, mis nõuab samuti energiat ja aega.

Lisaks tänasele kokkusaamisele julgustas Evert huvilisi ka edaspidi elulookirjeldusi saatma, sest firma kavatseb edaspidigi pakkuda lapsevanematele mõeldud töökohti. Uuele töötajale antakse ka toetavat väljaõpet.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles