Uued suured vallad tulemas. Aga kes seal tööle hakkab, ei ole veel suurt teada

Vilja Kohler
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Haaslava vallavanem Priit Lomp selle vallamaja pööningule igaks juhuks tallele pandud vana laua taga ei tööta. Kevadel algab pööningul ehitus ning tulevase Kastre valla ametnikud saavad seal tööruumid.
Haaslava vallavanem Priit Lomp selle vallamaja pööningule igaks juhuks tallele pandud vana laua taga ei tööta. Kevadel algab pööningul ehitus ning tulevase Kastre valla ametnikud saavad seal tööruumid. Foto: Margus Ansu

14 Tartumaa omavalitsust ja üks Valgamaa omavalitsus on vabatahtlikult ja kindlalt otsustanud sügisel leivad ühte kappi panna. Kuidas elu uutes omavalitsustes käima hakkab? Ainsana on uue vallavalitsuse kondikava tulevasel Kastre vallal.

Haaslava, Mäksa ja Võnnu valla ühinemisläbirääkimised on peetud ja Kastre valla moodustamine otsustatud. Kuid kolme valla juhtide koosolekud ja nõupidamised jätkuvad. «Vallamaja tuleb suuremaks ehitada, praegu käib projekteerimine,» selgitas Haaslava vallavanem Priit Lomp.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles