Välk lõi Tartu taksondusse

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esialgu sõidab Tartus kaks Välk Takso värvides elektriautot, tuleval kuul saab neid olema viis, kinnitas OÜ Välk Tartu juht Rainer Kaasik.
Esialgu sõidab Tartus kaks Välk Takso värvides elektriautot, tuleval kuul saab neid olema viis, kinnitas OÜ Välk Tartu juht Rainer Kaasik. Foto: Kristjan Teedema

Möödunud nädalal ilmusid linnapilti esimesed Välk Takso kirjadega autod. OÜ Välk Tartu juhatuse liige Rainer Kaasik tõdes, et tähelepanu on olnud väga suur, eelkõige kolleegidelt teistest taksofirmadest. Ka on firmal juba õnnestunud esimesed kliendid soovitud kohta sõidutada.

Aktiivne kaitseliitlane ja teiste tegemiste seas ka taksojuhiametit pidanud Kaasik mõtles elektritaksode peale juba mõnda aega, kuni ühel hetkel tehti talle ettepanek laiendada pealinna taksofirma Välk Takso tegevust Tartusse.

Nüüd on kaks esimest autot Tartus kohal ning alates eilsest pakutakse oma teenuseid ööpäev läbi. Suureks firmaks ei plaani Välk Tartu kasvada, pigem tahetakse jääda väikeseks ja tugevaks. Aprillis peaks Tartu tänavail vurama viis elektritaksot, tulevikus ehk kümme. «Samm-sammult katsetame nõudlust,» rääkis Kaasik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles