Autolavka ei sõida, bussid ei sõida, aga lagunev tee vastab nõuetele (6)

Kaspar Koort
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meeksi vallavanem Aleksandr Suvorov jalutab murelikult Meerapalu soo vahele jääval teelõigul. Nagu näha, on seal auke rohkem kui teed.
Meeksi vallavanem Aleksandr Suvorov jalutab murelikult Meerapalu soo vahele jääval teelõigul. Nagu näha, on seal auke rohkem kui teed. Foto: Margus Ansu

Laupäeva õhtul edastas Tartu maa­­konnaliine teenindav AS Go Bus maanteeametile teate: riigimaantee number 22 294 teelõik  Laaksaare–Meerapalu on bussidele läbimatu ja seetõttu ei ole võimalik sellel maanteel teenindada avalikke bussiliine number 829, 806 ja 828. Päevas väljub Meerapalust kaks bussi Tartu poole ning kaks bussi sõidab Tartust Meerapallu.

«Jah, see tee on lihtsalt jube,» ei hakanud olukorda ilustama ka Meeksi vallavanem Aleksandr Suvorov. «Mullegi on helistatud ja küsitud, kas tuua auto remondiarve nüüd valda. Aga see on riigitee ja vallal pole suurt midagi ette võtta.»

Bussid mülkas

Kommentaarid (6)
Copy
Tagasi üles