Endise klubi Tallinn maja lammutatakse, asemele tuleb ärihoone

Kertu Kula
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Narva maanteel seisab praegu tühjana endise ööklubi Tallinn 
hoone, mis peagi lammutatakse, et selle asemele saaks ehitada moodsa ärihoone.
Narva maanteel seisab praegu tühjana endise ööklubi Tallinn hoone, mis peagi lammutatakse, et selle asemele saaks ehitada moodsa ärihoone. Foto: Sille Annuk

​Umbes poolteist aastat tagasi sulges uksed tudengite ühiselamute juures aadressil Narva maantee 27a tegutsenud ööklubi Tallinn. Maja on aasta algusest seisnud tühjana ja kevadel see lammutatakse, et sinna ehitada nüüdisaegne ärihoone

2015. aasta suvel andis klubi Tallinn külastajatele teada, et sulgeb uksed. Selle endise omaniku Andres Paasi sõnul otsustati meelelahutuskoht kinni panna, sest iga aastaga käis seal üha vähem rahvast. «Mingil hetkel tundus, et klubi tegevus pole jätkusuutlik, ja mõistlikum on ära lõpetada,» lausus ta. 

Narva maantee 27a hoone kuulub aktsiaseltsile Colordia. Ettevõtte juhatuse liige Laur Laaneleht rääkis, et pärast ööklubi tegevuse lõpetamist otsustati kohe, et uusi üürnikke enne majja ei võeta, kui see on põhjalikult remonditud. Eelmise aasta lõpuni tegutses hoones veel kiirtoidukoht Jam Jam, millel tuli aga peatselt algavate lammutus- ja ehitustööde tõttu sealt lahkuda. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles