Igaüks saab võimaluse kujundada hosteli Hektor valge sein

Kertu Kula
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aprillis kaunistab hosteli Hektor valget seina spreiprinditud kunstiteos.
Aprillis kaunistab hosteli Hektor valget seina spreiprinditud kunstiteos. Foto: Erakogu

Möödunud kevadel Riia tänaval avatud hostel Hektor korraldab koostöös käsiprinteritootja SprayPrinteriga kavandikonkursi, et leida unikaalne kujundus hosteli ühele tühjale valgele seinale. Konkursile on oodatud kõik, kes sooviksid spreiprinteriga kunstiteose loomises kätt proovida ning end majutusasutuse ajalukku kirjutada.

«Olgu tegu vihikukülgedele karikatuure kritseldava koolinoore, kunstniku elukutsest unistava raamatupidaja või ööhämaruses sillaaluseid illustreeriva staažika tänavakunstnikuga – ootame kõigi nägemust sellest, milline taies sobiks tervitama külastajaid Hektoris ja Tartus laiemalt,» sõnas Hektor Designi hosteli turundusjuht Ildiko Siimon.

Konkursi teema on «Teistmoodi Tartu». Osalejatel oodatakse kavandit, mis tutvustaks Tartut omanäolisest ja teistmoodi vaatenurgast, tekitaks sooja äratundmisrõõmu tartlases ja tutvustaks rännumehele Tartu vaimu.

Kavandit saab esitada 3. aprillini. Seejärel asub võitjat valima žürii. Võidutöö prinditakse enam kui viie meetri laiusele ning ligi kolme meetri kõrgusele seinale Hektor Designi hosteli sünnipäeval, 15. aprillil. Kunstiteos jääb seina kaunistama aastaks.

Võistlustingimustega saab tutvuda Hektor Designi hosteli koduleheküljel http://hektorhostels.com/et/kavandikonkurss/.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles