Homme selgub Tartu parim teenindaja

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Erik Prozes

9. märtsi hommikul asuvad kümme teenindajat Tartu loodusmajas võistlema Tartu parima teenindaja tiitlile. 

Tartu parima teenindaja konkursil osales tänavu ühtekokku 94 teenindajat, kes pidid finaali jõudmiseks lahendama veebikeskkonnas kolm keerulist teenindusolukorda ning täitma suhtlemisoskuste ja tarbijakaitseseaduse tundmise testi.

Viieliikmeline žürii hindas teenindajate sooritust viie hindamiskriteeriumi alusel – tähelepanelikkus, hoolivus, leidlikkus, võit-võit-lahendus ja korrektsus – ning valis välja kümme tugevamat kandidaati. 

Homses finaalis kohtuvad finalistid žüriiga silmast silma ning lahendavad kaamera ees koostöös näitlejast kliendiga veel ühe teenindusolukorra. Päeva lõpuks selgub, kes on tänavuse aasta Tartu parim teenindaja. 

Konkursi kolm parimat osalevad 13. aprillil Eesti parima teenindaja konkursi finaalis. Lisaks saavad nad ka rahalise preemia: esimesele kohale on ette nähtud 400, teisele 300 ja kolmandale 200 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles