Netipettur tõi motomehele peavalu

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Motomees Riho Kollist on tuntud motoürituste korraldajana. Tema head nime kasutas pettur, et tõmmata kaaskodanikke haneks ja saada isiklikku kasu.
Motomees Riho Kollist on tuntud motoürituste korraldajana. Tema head nime kasutas pettur, et tõmmata kaaskodanikke haneks ja saada isiklikku kasu. Foto: Sille Annuk

Lõuna-Eestis elava noormehe internetipettus on viimastel nädalatel toonud ohtralt sekeldusi tuntud motomehele Riho Kollistile. End temana esitlenud kelm on tekitanud mitmele inimesele rahalist kahju ja määrinud motomehe ausat nime.

Viimastel nädalatel on Kollist saanud vihjeid selle kohta, et tema nime all internetis avaldatud müügikuulutustega ei ole kõik korras. Et aga tehnikaga tegelev ja motovõistlusi korraldav mees on aegade jooksul ka ise asju müünud ning ostnud interneti kaudu, ei pööranud ta alguses sellele tähelepanu, arvas vaid, et tegu on ehk mõne aegunud kuulutusega.

Halb üllatus

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles