Polpo ja JOP viisid gurmaanidel keele alla

Mari-Liis Pintson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
JOP Antoniuse kokad (vasakult) Sander Benga ja Kalev Asi, peakokk Lasse Uustalu ning teenindaja Jens Padar tegid eile pealelõunal ettevalmistusi õhtuste roogade valmistamiseks: sellest kõrvitsast valmis JOPi üks leivanumbreid, kõrvitsapüreesupp.
JOP Antoniuse kokad (vasakult) Sander Benga ja Kalev Asi, peakokk Lasse Uustalu ning teenindaja Jens Padar tegid eile pealelõunal ettevalmistusi õhtuste roogade valmistamiseks: sellest kõrvitsast valmis JOPi üks leivanumbreid, kõrvitsapüreesupp. Foto: Sille Annuk

Tartlased ja Tartu külalised sõid eelmisel kuul umbes 10 000 kolmekäigulist komplekti erimenüüst 14 toidukohas, mis võtsid osa restoranikuust «Maitsev Tartu».

Kodumaine tooraine, tuntud maitsed uues kuues ja 19 eurot maksev kolmekäiguline kõhutäis olid need tingimused, millest pidid möödunud kuul maitseelamuste konkursist osa võtvad Tartu toidukohad kinni pidama.

Kuuldused kolmandat korda toimunud konkursist «Maitsev Tartu» on järjest rohkemate hea toidu austajateni jõudnud: kui esimesel aastal müüdi kuu jooksul 5000 komplekti konkursiroogasid, siis tänavu oli see arv kahekordne.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles