Tartus püüavad pilku kiired tsiklid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Honda Black Spirit
Honda Black Spirit Foto: Catwees.ee

Eesti võimsaim motomess Motoexotika toob tänavu huvilised Tartu Näituste messikeskusesse 18.-20. märtsini.

Eeloleval nädalavahetusel on kavas mitmed tsiklite esmaesitlused.

United Motorsi Tartu esinduse juhataja Andres Räime kinnitusel tuuakse publiku ette tänavuse aasta algul tootmisesse läinud BMW K 1600 RT.

Praeguseks on mudelit avalikkusele esitletud vaid veebruarikuus Helsingis toimunud motomessil. Eriliseks teeb tsikli see, et kuus silindrit asetsevad risti sõidusuunaga.

«Sellist asetust kasutatakse tavaliselt autode juures kiiruse saavutamiseks,» rääkis Räim.

Taolise tsikli hind standardvarustuse puhul algab 20 260-st eurost.

Firma Catwees tutvustab mudeleid Honda Black Spirit, Shadow RS ja PCX. Nendegi puhul on tegemist Baltimaade esmatutvustusega.

Lisaks tuleb esitlusele Honda CBR 600 F.

Uus CBR 600 F sobib sõitmiseks nii värskelt juhiloa saanutele kui vilunud sõitjate, kes soovivad midagi mugavamat ja tänavakõlbulikumat.

Tsiklite seljas näeb mannekeenidena kauneid neidusid. Huvilistele on avatud ka trikiratturite demosõiduala.

Lisaks kaasaegsetele ja kiiretele tsiklitele pakuvad uudistamist mitmed uunikumid. Wana-Kolga tsiklitall toob välja nostalgilised aastakümnete tagused sõiduriistad, Unic- Moto näitab rariteetseid Teise maailmasõjaaegseid mootorrattaid.

Motoga paralleelselt toimub kaksikmess Suvi 2011, kus saab tutvuda puhkuse- ja reisimisvõimalustega nii Eestis kui ka kaugemal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles