Piltuudis: jultunud parkimine pahandas lugejat (1)

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vanemuise ja Struve tänava ristmikul parkis üks liikleja 27. veebruaril korraga kahel tänaval.
Vanemuise ja Struve tänava ristmikul parkis üks liikleja 27. veebruaril korraga kahel tänaval. Foto: Postimees.ee lugeja foto

Tartu Postimehe lugeja tõi täna toimetusse foto, mille ta oli telefoniga jäädvustanud eile Vanemuise ja Struve tänava ristmikul.

Fotol on näha, kuidas Suzuki maastur, millele on kärukonksu külge ühendatud tanklale kuuluv haagis, pargib osaliselt kõnniteel nii, et auto ise asub Struve tänaval, haagis aga Vanemuise tänaval.

«See on ikka eriline jultumus,» leidis mees, kes palus jätta oma nime avaldamata. Samas kohas kõnnib iga päev üle Struve tänava sadu tartlasi. Tema sõnul vastas osa jalakäijad parkijale samasuguse jultumusega ning astusid järelkäru tiislile nii, et masin ja käru kõikusid.

Politsei kinnitusel tasub liikluses ohtlikke või egoistlikke ilminguid märgates helistada liiklusliini numbril 612 3000. Korrakaitsjad võtavad rikkujaga ühendust.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles