TÜ karjääripäeval saab tutvuda tulevaste tööandjatega

Kertu Kula
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu ülikooli peahoone.
Tartu ülikooli peahoone. Foto: Margus Ansu / Postimees

Kolmapäeval, 1. märtsil kell 13 leiab Tartu ülikooli peahoones juba viiendat korda aset karjääripäev, mis tänavu keskendub praktikakohtade otsijatele ning pakkujatele.

Karjääripäev on oluline tudengitele, kes saavad kavandada oma õpinguid lähtuvalt tööturu vajadustest, ja ka ettevõtetele, kes vajavad paremat ülevaadet homsest tööjõuturust.

Karjääripäeval osalevad paljud suured ettevõtted, nagu Swedbank ja Eesti Meedia. Esindatud on organisatsioonid eri majandusharudest, pakkudes võimalusi nii meditsiini-, sotsiaal-, reaal-, humanitaar- kui ka loodusteadust õppivatele noorele.

Karjääripäeva projektijuhi Liis Rebase sõnul on tegemist hea ja turvalise kohtumisvormiga tudengitele, kuna karjääripäev pakub võimalusi üliõpilastel ja ettevõtetel luua sidemeid, mis on kasulikud mõlemale poolele. 

Lisaks saavad üliõpilasted karjääripäeval võtta osa praktilistest töötubadest nii eesti kui ka inglise keeles. Teemade valik on suur ning päeva jooksul leitakse vastuseid mitmetele intrigeerivatele küsimustele.

Karjääripäev on kõikidele tudengitele tasuta. Lisateavet ürituse kohta leiab karjääripäeva koduleheküljelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles