Linnasprint läheb lahti

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mullu olid Tartu Linnasprindi publikumagnetid Tartu linnapea Urmas Kruuse ja EMÜ rektor Mait Klaassen.
Mullu olid Tartu Linnasprindi publikumagnetid Tartu linnapea Urmas Kruuse ja EMÜ rektor Mait Klaassen. Foto: Sille Annuk / Tartu Postimees

Kolmapäeval alustab Tartu Linnasprint oma viiendat hooaega.

Tartu Linnasprindi näol on tegemist paarisorienteerumise võistlusega, mis on mõeldud kõikidele huvilistele. Olenemata staatusest – proff, harrastaja või lihtsalt huviline, on rada kõikidele jõukohane. Läbi varasemate hooaegade on võistlusel osalenud näiteks Tartu Linnapea Urmas Kruuse, abilinnapea Vladimir Šokman, Eesti Maaülikooli rektor Mait Klaassen jpt.

Võistlusrada on linnulennult 2,3-2,4 km pikk ning lookleb Tartu vanalinnas ja Toomemäel. Rajale on maha märgitud 8 kontrollpunkti, mis tuleb järjekorras läbida. Lisaks jagatakse kõikidele lõpetajatele maiust ja kosutavat vett. Naeratava õnne korral on osalejatel võimalik võita ka mitmeid loosiauhindu. Kirss tordil loosiauhinnana on AS SkanHolz poolt välja pandud aiamaja, mis loositakse välja hooaja lõpul. Maja võitmiseks tuleb osaleda kõigil kolmel etapil (16. märts, 18. mai ja 29. september) ning loota, et Fortuuna naeratab.

Olenemata trotslikust ilmast, on käimas väga aktiivne eelregistreerimine ning oodata on uut Tartu Linnasprindi osalejate rekordit.

Linnasprindi avaetapi esimene paar lastakse Raekoja platsil linna peale homme kell 16.30

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles