Kas ja kus saab vastlapäeval liugu lasta?

Kertu Kula
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil kelgutajad Tähtvere puhkepargis.
Pildil kelgutajad Tähtvere puhkepargis. Foto: Margus Ansu / Postimees

Kuigi praegu voolab tänavatel vesi ja teisipäevaks lubab soojakraade, saavad homse vastlapäeva tähistajad Tartus pikima liu kindlasti ära lasta, sest tänase seisuga jagub mitmel poolt kelgutamiseks lund.

Vastlapäevalisi ootab homme teiste hulgas Tähtvere puhkepark, kus lõppenud nädalavahetusel oli rohkelt kelgutajaid. Puhkepargi juhataja Marti Viilu sõnul on uisuväljak küll ära sulanud, kuid muidu on neil kõik talverõõmudeks olemas. Viilu lisas, et Tähtveres on kelgumägi osalt kaetud kunstlumega ja osalt loodusliiku lumega. Kui just vihmasadu ei tule, pole ohtu, et homseks lumi ära sulab.

Üks populaarne paik on tartlastele kelgutamiseks Kassitoome org. Sulailmadega kipub orgu küll vesi tulema, kuid täna päeval oli olukord seal kontrolli alla ja vett sinna kogunenud veel ei olnud. Sulailm võib homseks küll olukorda muuta.

Vastlapäevalisi ootab linnas veel Tartu lumepark Raadil, mis pakub homme eraldi programmi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles