Tartu lahtised meistrivõistlused toovad kokku kohalikud tipud

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil Kenneth Raisma.
Pildil Kenneth Raisma. Foto: Margus Ansu

Tähtvere tennisekeskuses algas kõrgetasemeline tenniseturniiri, kus on kohal Eesti meeste paremik. Seitsmest Eesti parimast mängijast lööb Tartus kaasa koguni viis. Puuduvad vaid esinumber Jürgen Zopp ja Poolas ATP Challangeri turniiril mängiv Vladimir Ivanov.

Tartu meistritiitlit tuli kõigi kohalike tennisesõprade rõõmuks kaitsma Tartust pärit Kenneth Raisma, vahendas korraldaja Egert Ivask. Tahtmist täis on ka teine Tartust pärit noor tennisetalent Kristjan Tamm, kes võitis eelmise Eesti GP turniiri. Kenneth ja Kristjan kohtuvad omavahel tõenäoliselt laupäeval toimuvas veerandfinaalis.

Tartu meistritiitli eest on tulnud mängima veel Eesti Davis Cupi koondise liige Mattias Siimar koos venna Kristoferiga. Lisaks on kohal ka heas hoos olev Karl-Kiur Saar, Oskar Lusti, Martin Randpere ja teised.

Naiste arvestuses on kõrgeim asetus mitmekordsel Tartu meisteril ja Eesti edetabeli viiendal Tuule Tanil Elva tenniseklubist. Naiste arvestuses heitlevad Tartu meistritiitli nimel veel Simoné Pärn Pärnust, noor andekas Ann Maria Muuli jt. 

Heitlust Tartu meistritiitli ning auhindade eest peetakse reedest pühapäevani. Finaalid on pühapäeval. Parimate vahel läheb jagamisele 2000 euro suurune auhinnafond ning samuti ihaldusväärsed meened Tartu linnalt.

Huvilised on oodatud Tähtvere tennisekeskusesse mängudele kaasa elama terve nädalavahetuse. Pealtvaatajatele on üritus tasuta. Meeste mängud peetakse vaipkattega väljakul, naised võtavad mõõtu kõvakattel. Peaväljaku mängudest on võimalik vaadata videopilti Facebookis.

Turniiri korraldab Tähtvere tenniseklubi. Sisemeistrivõistlusi on Tähtvere tennisekeskuses korraldatud juba üle seitsme aasta. Lisainfot turniiri kohta leiab www.tartutennis.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles