Tartus hukkus veoauto alla jäänud jalakäija

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartus Aardla tänaval juhtus 14. märtsil avarii, milles hukkus naine.
Tartus Aardla tänaval juhtus 14. märtsil avarii, milles hukkus naine. Foto: Postimees.ee luge

Täna kell 16.45 juhtus Tartus Aardla tänaval traagiline liiklusõnnetus, milles jättis elu teele tõtanud naine.


Õhtul Aardla tänaval viibinud inimeste kinnitusel jäi sealsamas lähedal elanud Svetlana veoauto alla ning sai surma. Tipptunni eel hakkasid tiheda liikluskoormusega tänaval tekkima ummikud. Saabunud politsei sulges tänava ning suunas mõlemalt poolt tulijad ümber teistele tänavatele.

Lõuna prefektuuri kinnitusel juhtus õnnetus Aardla tänava reguleerimata ülekäiguraja lähistel, kus sõiduteed ületanud 57-aastasele naisterahvale sõitis otsa veoauto DAF. Naine hukkus sündmuskohal.

Politsei tuvastas, et Veoki roolis oli 47-aastane mees, kes oli kaine. Mis põhjusel õnnetus aset leidis, selgitab uurimine.

Veel kell 18.30 oli liiklus õnnetuspaigal häiritud ning möödasõidule pääsesid vaid liinibussid.

Juhtunu uurimiseks alustatakse kriminaalmenetlust.

Teisipäeva hommikuks oli politsei tuvastanud, et jalakäija kiirustas arvatavalt diagionaalis üle Aardla tänava lähedalasuva bussipeatuse suunas. Õnnetuspaigas oli asfalt märg, kuid mitte jääs. Veoauto rehvid vastasid nõuetele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles