Paisuv erakool plaanib sügisest viit paralleeli

Jaan Olmaru
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu erakooli nõukogu esimees Urmo Uiboleht seisab Tähe tänava koolimaja kõrval. Samas hoones tegutsevad ka lasteaed Terake ning huvikool Huvitera.
Tartu erakooli nõukogu esimees Urmo Uiboleht seisab Tähe tänava koolimaja kõrval. Samas hoones tegutsevad ka lasteaed Terake ning huvikool Huvitera. Foto: Margus Ansu

Tartu erakool plaanib uuest õppeaastast vastu võtta viis esimest klassi ega välista, et osa õppetööst hakkab käima endises Tartu ülikooli füüsikainstituudi hoones linna servas Riia ringil.

Eile esimese klassi vastuvõtu lõpetanud Tartu erakooli (TERA) nõukogu esimehe Urmo Uibolehe sõnul esitas tänavu sisseastumisavalduse ligikaudu 125 last, mida on eelmise aastaga võrreldes tunduvalt rohkem. Sellest tulenevalt plaanib kool alustada uut õppeaastat viie esimese klassiga.

«See võimalus on meil teemana tõesti läbi käinud, kuna tahtjaid on palju. Praegu tundub, et see võibki nii minna ja me otsime selle elluviimiseks võimalusi,» sõnas Uiboleht. Ta põhjendas huvi suurenemist mitmeti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles