Maavanem kingib Kuldse Tammeoksa neljale tartumaalasele

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartumaa teenetemärk Kuldne Tammeoks.
Tartumaa teenetemärk Kuldne Tammeoks. Foto: Tartu maavalitsus

Tartu maavanem tunnustab tänavu maakonna teenetemärgiga nelja Tartumaa inimest, kes saavad autasud kätte vabariigi aastapäevale pühendatud pidulikul vastuvõtul.

Maavalitsuse teatel pälvivad maakondliku teenetemärgi Tartumaa Kuldse Tammeoksa Unipiha algkooli direktor ning haridus- ja kultuurielu edendaja Eha Jakobson, sihtasutuse Tartu Kiirabi juhatuse esimees ja tervishoiu valdkonna edendaja Ago Kõrgvee, ASi Kodumaja juhatuse esimees ja majanduselu edendaja Lembit Lump ning Tartu maavalitsuse õigus- ja haldustalituse juhataja ning avaliku halduse edendaja Ene Pill.

Tartumaa teenetemärgiga tunnustatakse neid, kes on pika aja jooksul olulisel määral kaasa aidanud Tartumaa arengule, siinsele majandusele, kultuurile, elukeskkonnale ja inimeste heaolule. Teenetemärgid annab maavanem üle 24. veebruaril Tartu ülikooli muuseumis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles