Reiniku kooli staadionihoone ehitus algab märtsis

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peagi algab Reiniku kooli juures staadionihoone ehitus.
Peagi algab Reiniku kooli juures staadionihoone ehitus. Foto: Embach Ehitus

Mart Reiniku kooli käsutuses olev staadion Tartus Riia tänaval saab augustikuuks nüüdisaegse riietus- ja pesuruumidega staadionihoone. Hoone ehitushanke võitis Embach Ehitus, kes on lubanud alustada töid märtsis.

Embach Ehituse teatel staadionil abihoonet praegu pole. Ettevõtte juht Andres Salusaar märkis, et planeeritud on 300 ruutmeetri suurune staadionihoone, kuhu tuleb nii kontor kui ka riietus- ja pesemisruumid naistele ja meestele.

Tartu linnale kuuluvat staadioni aadressil Riia 25 kasutab nii Reiniku kool kehalise kasvatuse tundideks kui ka spordiklubid oma treeninguteks.

Linnavalitsuse sporditeenistuse juhataja Veljo Lamp on öelnud, et Reiniku kooli juures asuv staadion on väga aktiivses kasutuses ning abihoone ehitus sellele on hädavajalik.

Hoone arhitektuurse lahenduse on välja töötanud linnaarhitekt Tõnis Arjus koos Hollandis asuva UN-Studioga. Maja rajatakse Osiryse projekti raames, mille eesmärk on välja töötada ja katsetada ökoinnovaatilist ehituspaneeli. Ehitus läheb maksma 455 877,97 eurot.

Selline peaks välja nägema Reiniku kooli staadionihoone. / Eskiis
Selline peaks välja nägema Reiniku kooli staadionihoone. / Eskiis Foto: Eskiis.
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles