Tahate taksos kaardiga maksta, ent järgneb sõit pangaautomaadi juurde

Kelly Olesk
, Tartu ülikooli ajakirjandustudeng, Tartu Postimehe praktikant.
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaks aastat taksojuhina töötanud Terje Teppanile amet meeldib. Sellegipoolest ütleb ta, et kasulikum on taksot sõita öösiti, sest siis on kliente rohkem.
Kaks aastat taksojuhina töötanud Terje Teppanile amet meeldib. Sellegipoolest ütleb ta, et kasulikum on taksot sõita öösiti, sest siis on kliente rohkem. Foto: Kristjan Teedema

​Nädalavahetuseti on kesklinnast kaardimaksevõimalusega taksot Tartus väga keeruline saada. Tavaliselt tuleb sõidul punktist A punkti B käia läbi ka pangaautomaadi juurest, et sõidu eest tasumiseks sularaha välja võtta.

Tartu linnavalitsuse ühistranspordi peaspetsialisti Madis Oona sõnul linn kaardimakset kohustuslikuks muuta ei saa, kuna tegu on vaba ettevõtlusega. Kuna see on taksofirmadele rahaline teenus, siis peavad nad vaatama, kas nende firmas on kaardimakse nõudlust ning millisele kokkuleppele on võimalik pangaga saada.

Kaardimakse pahupool

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles