Joobes mees murdis politseiniku sõrmeluu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei. Pilt on illustratiivne.
Politsei. Pilt on illustratiivne. Foto: Martin Ilustrumm.

Politsei- ja piirivalveamet annab teada kahest Tartus aset leidnud juhtumist, kus korrakaitsjad langesid rünnaku ohvriks.

14. veebruaril kella poole üheksa paiku teatati politseile, et Soola tänava hotelli fuajees tülitas ning solvas kolmeliikmeline meeste seltskond hotelli töötajaid.

Korrakaitsjate saabudes muutus seltskonnas viibinud 37-aastane joobes mees ametnike suhtes agressiivseks ning kinnipidamise käigus murdis politseiniku sõrmeluu.

Kuriteos kahtlustatavana peeti kinni ning toimetati arestimajja korrakaitsjatele vastu hakanud joobes mees. Kainenema viidi ka samas seltskonnas viibinud 34-aastane mees.

11. veebruari õhtul kella poole kaheteistkümne paiku tungis 20-aastane mees Purde tänava majas kallale tuttvale 34-aastasele mehele.

Agressiivne joobes mees üritas rünnata ka sündmuskohale saabunud korrakaitsjaid, mistõttu kasutati tema kinnipidamisel teenistuskoera abi.

Politsei toimetas agressiivse mehe ja temaga kaasa olnud 22-aastase mehe kainenema. Kannatanu pöördus esmaabiks TÜ Kliinikumi. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles