Vaksalis tuleb endiselt kaua bussi oodata

Kelly Olesk
, Tartu ülikooli ajakirjandustudeng, Tartu Postimehe praktikant.
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reedel kell 16.41 Tallinnast Tartusse rongiga saabunud reisijatel tuli vaksalist kesklinna sõitvat linnaliinibussi nr 20 oodata viis minutit. Nädalavahetusel tuleb sama rongiga tulijatel bussi oodata aga 26 minutit.
Reedel kell 16.41 Tallinnast Tartusse rongiga saabunud reisijatel tuli vaksalist kesklinna sõitvat linnaliinibussi nr 20 oodata viis minutit. Nädalavahetusel tuleb sama rongiga tulijatel bussi oodata aga 26 minutit. Foto: Margus Ansu

​Tartlased on omavahel kokkusobimatute linnaliinibusside ja rongide sõiduplaanide üle nurisenud aastaid. Tööpäeviti kannatab rongilt tulles veel bussi oodata, sest enamasti tuleb buss kuni kümne minuti jooksul. 

Nädalavahetustel on asi hullem, siis tuleb oodata kuni nelikümmend minutit. Tartlased kirjutavad linna kodulehel sellest hädast tihti. 

Näiteks pahandas üks linlane hiljuti, et nädalavahetusel tuleb vaksalis oodata väga pikalt, sest Tallinna rong jõuab raudteejaama kell 15.13 ja kuna buss nr 20 väljub sealt 15.14, siis ei jõua reisijad teiselt perroonilt läbi tunneli bussile ning nähakse ainult, kuidas see Kuperjanovi tänavale keerab. Järgmine buss läheb jaamast alles kell 15.55 ja see tähendab ligi 40 minutit ootamist. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles