Tartus pussitasid võõrasse korterisse tunginud mehed kolme inimest (2)

Karin Kangro
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Jürgen Puistaja / Kanal 2

Tartus sisenesid eile lõuna paiku kaks meest võõrasse korterisse ja ründasid noaga kolme seal viibinud inimest, kellest üks sai raskeid vigastusi.

Politsei sai laupäeval kella 12.50 ajal teate, et Raatuse tänaval sisenesid kaks meest võõrasse korterisse ning ründasid noaga kolme seal viibinud inimest, seejärel lahkusid ründajad sündmuskohalt. Noarünnakus said kergemaid vigastusi 23- ja 30-aastane naine. Kolmas kannatanu, 25-aastane mees, viidi raskes seisundis Tartu ülikooli kliinikumi.

Tartu patrullitalituse välijuhi Tarmo Näräpi sõnul kannatanud mehi ei tundnud.

Lõuna prefektuuri pressiesindaja sõnul jõudsid politseipatrullid kohale mõne minutiga.  Sündmusele reageerinud politseinikud pidasid kuriteos kahtlustatavad kinni sama maja lähistel, Raatuse tänaval asuva poe ees.

Prokuratuuri teatel olid mõlemad mehed kinnipidamise hetkel joobes ning nad viidi esmalt kainenema. Neist üht, 22-aastast meest on varem isikuvastase kuriteo eest karistatud, teine kahtlustatav, 20-aastane mees ei ole kriminaalkorras karistatud.

Prokuratuurile teadaolevalt ei ole tegemist tudengitega. Mõlema mehe elukoht on väljaspool Tartu maakonda.

Praegu ei ole nende ülekuulamised veel lõppenud, mistõttu nende teo motiive ning seost kannatanutega ei ole veel võimalik kommenteerida, lisas Lõuna ringkonnaprokuratuuri pressiesindaja Kaarel Kallas.

Juhtunu uurimiseks alustati kriminaalmenetlust tapmiskatset käsitleva paragrahvi järgi. Homme taotleb prokuratuur kohtult kahtlustatavate meeste vahistamist, rääkis Kallas Postimehele.

Foto:
Foto: Foto: Jürgen Puistaja / Kanal 2
Foto:
Foto: Foto: Jürgen Puistaja / Kanal 2
Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles