Piltuudis: Tartus Puiestee tänavas avarii teinud auto paiskus katusele

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Avarii Tartus Puiestee tänaval sulges liikluse.
Avarii Tartus Puiestee tänaval sulges liikluse. Foto: Postimees.ee lugeja foto

Tartus Puiestee tänaval juhtus täna hommikul veidi enne kella 9 liiklusõnnetus, kus esialgsetel andmetel mõlkis sõiduauto Volkswagen Golf ära tee ääres parkinud sõiduki ning paiskus katusele.

Pealtnägijate kinnitusel sõitsid kohale päästjad, kaks kiirabiautot ning politsei. Liiklus puiestee tänaval on avarii tõttu osaliselt suletud.

Lõuna prefektuur lisas, et praegu teada olevatel andmetel juhtus õnnetus kella 8.48 paiku. Volkswagen Golf sõitis otsa tee ääres parkinud Volgswagen Passatile ja paiskus katusele. Inimesed jäid autosse kinni ja vajasid päästjate abi.

Politseinikud selgitasid, et Volkswagen Golfi roolis olnud 59-aastane naine oli nõuetekohaselt turvavööga kinnitatud, kaine ja juhilubadega. Korrakaitsjatele selgitas naine, et madalalt silma paistnud ereda päikese tõttu ei märganud ta õigeaegselt paremal tee ääres seisnud sõidukit ning sõitis sellele otsa.

Liiklus oli avariilise auto teisadamiseni ning asfaldi koristamiseni õnnetuspaigas häiritud ning politseipatrull reguleeris liiklemist. Osapooled jõudsid süü osas omavahel kokkuleppele ja pöörduvad edasi kindlustusse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles