Rukkilille lasteaia värske ilme andis kõigile uue hingamise

Liisa-Lotta Veiken
, Tartu Postimees, praktikant
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rukkilille lasteaia kokatädid tegutsevad põhjalikult remonditud köögis suure rõõmu ja innuga. Eile valmistasid Urve Käämer (esiplaanil) ja Nele Lees mudilastele lõunaks kamavahtu ja rassolnikut.
Rukkilille lasteaia kokatädid tegutsevad põhjalikult remonditud köögis suure rõõmu ja innuga. Eile valmistasid Urve Käämer (esiplaanil) ja Nele Lees mudilastele lõunaks kamavahtu ja rassolnikut. Foto: Kristjan Teedema

Tartu lasteaed Rukkilill läbis korraliku uuenduskuuri, mis teeb rõõmu emadele-isadele, kokkadele, õpetajatele, direktorile ja muidugi mudilastele. 

Kokkade jaoks on lasteaia köök võrreldes varasemaga nagu öö ja päev, rääkis Tartu Rukkilille lasteaia kokatädi Nele Lees. Ta peab köögis kõige olulisemaks ventilatsiooni, mida varem polnud, ning ümberehitust, millega saadi uus dušinurk ja avar ladu. 

Samuti ei pea kokad enam raskeid potte pliidilt tõstma, vaid kõiki asju saab kärutada. «Enam pole tõepoolest millegi üle kurta. Lausa lust on köögis olla,» rõõmustas Lees. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles