Tartu kuulutab välja avaliku konkursi olümpialootuse stipendiumile

Kertu Kula
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil olümpiarõngad.
Pildil olümpiarõngad. Foto: Tairo Lutter

Tartu linna olümpialootuse stipendium on sihtotstarbeline ühekordne stipendium, mida rahastab Tartu linn. Stipendiumile saab kandideerida füüsiline isik, kes on kantud rahvastikuregistrisse Tartu linna elanikuna vähemalt üks aasta enne taotluse esitamist, on vähemalt 23-aastane Tartu linnas tegutseva spordiklubi liige ning on olümpiamängude kandidaat või kellel on arengut ja tulemusi arvestades eeldusi pääseda olümpiamängudele.

Erandkorras võib stipendiumile kandideerida ka noorem kui 23-aastane isik, kui ta ei saa Tartu linnalt andeka noorsportlase toetust. Samuti võib erandkorras taotleda stipendiumi tartlane, kes pole Tartu linnas tegutseva spordiklubi liige juhul, kui selle spordialaga ei ole võimalik Tartus tegeleda, või kui esitatakse veenvad argumendid, millest tulenevalt väljaspool Tartut treenides on sportlasele loodud paremad tingimused ning soodsamad võimalused, et olümpiamängudele pääseda.

Stipendium on ette nähtud sportlase edasiseks treeningute parandamiseks, võistlustel osalemiseks ja spordivarustuse soetamiseks. Stipendiumi minimaalne suurus on tuhat eurot.

2017. aasta stipendiumifondi suurus on 20 000 eurot

Stipendiumitaotlusi saab esitada 28. veebruarini veebikeskkonnas www.tartu.ee/kotoetused/

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles