Nutiskeptikuna tuntud vallajuht sõidab Amsterdami IT-messile (1)

Eili Arula
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu vallavanemat Aivar Soopi teab avalikkus muu hulgas kui arvutiga mitte just kõige soojemates suhetes inimest.
Tartu vallavanemat Aivar Soopi teab avalikkus muu hulgas kui arvutiga mitte just kõige soojemates suhetes inimest. Foto: Sille Annuk

Tartu vallavanem Aivar Soop ning Jääajakeskuse juht koos valla arvutispetsialistiga lähevad homme Amsterdami mainekale IT-messile, et leida sealt Jääajakeskuse väljapaneku uuendamiseks moodsaid nutilahendusi.

Kaks aastat tagasi oli ETV saates «Pealtnägija» lugu, kus Tartu vallavanem Aivar Soop tunnistas, et ei kasuta arvutit ega internetti. Ka ei olnud Soobi taskus toona nutitelefoni. Helistamiseks kasutas vallajuht vana head nuppudega telefoni.

Selle teadmise taustal oli üllatav lugeda teadet, et homsest kuni reedeni viibib Soop Amsterdamis mainekal IT-messil Integrated Systems Eu­­rope (ISE). Kas tõesti on Tartu vallajuht teinud suure hüppe edasi ning astunud nutiajastusse?

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles