Aasta noorsootöötaja õpib noortelt iga päev midagi

Kertu Kula
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noortevaldkonna tunnustuskonkursil pälvis 63 kandidaadi seas aasta noorsootöötaja tiitli Hele Riit, kes on kaksteist aastat olnud Lille maja direktor.
Noortevaldkonna tunnustuskonkursil pälvis 63 kandidaadi seas aasta noorsootöötaja tiitli Hele Riit, kes on kaksteist aastat olnud Lille maja direktor. Foto: Sille Annuk

Kui Lille maja direktor Hele Riit kolmapäeva õhtul Tallinnas Balti jaama paviljonis üheskoos teiste noorsootöö tegijatega laval seisis, ei osanud ta üldse oodata, et just tema on see, kes pälvib kõrgeima tunnustuse. Ta tunnistas, et aasta noorsootöötaja tiitel tuli talle täieliku üllatusena ja ministrilt autasu vastu võtma minnes hakkasid jalad natukene isegi värisema.

Riit ei osanud öelda, miks nimelt tema 63 kandidaadi seast välja valiti, kuid teised noortevaldkonna esindajad ütlesid tema kohta, et ta on panustanud kõige enam just noorsootöötajate toetamisse ja jõustamisse, et nad keskenduksid enda tugevate külgede arendamisele. 

Tahab lastega töötada

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles