Üks võimalus: parv asendab Kaarsilda remondi ajal (2)

Jaan Olmaru
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui jääajakeskuse parv peaks tulema suveks Emajõele, on Tartu vallal vaja otsida Saadjärvel sõitmiseks ajutiselt uus alus.
Kui jääajakeskuse parv peaks tulema suveks Emajõele, on Tartu vallal vaja otsida Saadjärvel sõitmiseks ajutiselt uus alus. Foto: Margus Ansu

Tartu linna ettevõtlusosakond toob täna ühise laua taha kesklinnas tegutsevad ettevõtjad, et arutada üheskoos võimalust panna Kaarsilla remondi ajaks üle Emajõe sõitma parv. Ettevõtlusosakonna juhataja Malle Blumenau sõnul on idee eestvedaja Atlantise omanik Olga Aasav.

Blumenault ettevõtjatele saadetud kirjas seisab, et jalakäijate sild suletakse aprillist oktoobrini, ja kuna see mõjutab ühendust kesklinnaga, tuleb arutusele ülesõidu rajamine Hesburgeri kaldapealselt Atlantise kaldapealsele.

«Atlantis on välja pakkunud lahenduse, mis on veel suhteliselt toores, aga me mõtlesime, et informeerime sellest ettevõtjaid,» rääkis Malle Blumenau. «Järsku tahab keegi punti lüüa. Teiseks tahame teada nende arvamust.» 

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles