Galerii: Lõuna politseiprefekt Tarmo Kohv pidas lahkumispidu

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Hiljuti ameti mahapanekust teatanud Lõuna prefekt Tarmo Kohv pidas täna lahkumispidu. Heade sõnade ja rohkete kingitustega avaldasid talle austust kolleegid politseiasutustest, maavanemad, omavalitsusjuhid ja sõbrad.

Teatepulga annab Tarmo Kohv homme hommikul üle senisele Ida prefektile ja varasemale Lõuna prefektuuri kriminaalbüroo juhile Vallo Koppelile. Kohvist saab aga piiriesindaja ning sideohvitser koostöös Leedu ja Läti politseiga, mis on politsei- ja piirivalveameti peadirektori Elmar Vaheri sõnul Eesti jaoks isegi kõrgem koht kui prefekti oma.

Sõnavõttudes meenutasid Tarmo Kohviga kokku puutunud teda inimesena, kes seisab kahe jalaga maa peal. Temaga oli ladus koos töötada ja tema õpetussõnad püsivad meeles elu lõpuni. Prefekt oli tänusõnadest liigutatud.

Politseis algas Kohvi karjäär 1991. aastal, kui temast sai julgestuspolitsei nooreminspektor. Aastate jooksul on Kohv töötanud mitmel kohal julgestuspolitseis, juhtinud Lääne prefektuuri Pärnu politseiosakonda ja olnud Ida politseiprefekt. Lõuna prefektina on ta töötanud 2009. aasta jaanuarist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles