Maitsenaudingute kuu leevendab tartlaste kõhukorinat

Kaspar Koort
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaks aastat järjest on külastajad hinnanud Maitsva Tartu parimaks Chez André erimenüü. Restorani peakoka Andrus Vahi kinnitusel pole loorberitele puhkama jäädud ning maitsetega üllatatakse ka tänavu.
Kaks aastat järjest on külastajad hinnanud Maitsva Tartu parimaks Chez André erimenüü. Restorani peakoka Andrus Vahi kinnitusel pole loorberitele puhkama jäädud ning maitsetega üllatatakse ka tänavu. Foto: Kristjan Teedema

Kolmanda maitseelamuste kampaania Maitsev Tartu ajal pakuvad 14 restorani terve veebruari erimenüüsid, üks hõrgutavam kui teine. Peale klientide lemmikute selgitab tänavu oma parima toiduasjatundjate žürii.

Kalmaari-tindipüreed soo­­vite? Või pikalt küpsetatud Eesti põdraliha röstitud mandelkartulitega? Kuidas kõlaks astelpajukastme ja kuuseokkavahuga täidetud tuuletasku? Need on vaid mõned nopped tänavuse Maitsva Tartu toidukuu erimenüüdest, mida kõik heade mõtete linna gurmaanid veebruaris nautida saavad.

Mullu käis erimenüüdes pakutavat mekkimas üle 7500 inimese ning maitseelamuste kuud korraldava Tartu linnavalitsuse ettevõtlusosakonna spetsialisti Marilin Krooni sõnul valitseb hõrgutava festivali vastu suur huvi ka tänavu, juba enne selle algust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles