Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
/nginx/o/2017/01/30/6295769t1h05b8.jpg)
Kolmanda maitseelamuste kampaania Maitsev Tartu ajal pakuvad 14 restorani terve veebruari erimenüüsid, üks hõrgutavam kui teine. Peale klientide lemmikute selgitab tänavu oma parima toiduasjatundjate žürii.
Kalmaari-tindipüreed soovite? Või pikalt küpsetatud Eesti põdraliha röstitud mandelkartulitega? Kuidas kõlaks astelpajukastme ja kuuseokkavahuga täidetud tuuletasku? Need on vaid mõned nopped tänavuse Maitsva Tartu toidukuu erimenüüdest, mida kõik heade mõtete linna gurmaanid veebruaris nautida saavad.