Päevatoimetaja:
Jens Raavik
+372 739 0371
Saada vihje

Galerii: restoranikuuks valmistuvad Tartu tippkokad tutvustasid hõrgutisi

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy

Järgmisel kolmapäeval saab alguse kuu aega vältav toidufestival «Maitsev Tartu», mille raames pakuvad 14 Taaralinna parimat restorani 19 eurot maksvat kolmekäigulist erimenüüd. Täna kogunesid nende restoranide peakokad Dorpati konverentsikeskusesse maitseelamuste kuu avaüritusele.

Ürituse käigus tutvustasid kokad oma plaane ning pakkusid erimenüüdest inspiratsiooni saanud suupisteid. Põhjalikumalt saab kõigi restoranide ja nende pakutavate erimenüüdega tutvust teha «Maitsva Tartu» kodulehel.

Tänavune «Maitsev Tartu» on järjekorras kolmas, mullu käis restoranide erimenüüd mekkimas enam kui 7500 gurmaani. Kokad lubasid, et annavad endast kõik, et see number tänavu veelgi suurem oleks.

Märksõnad

Tagasi üles