Uhkes hoos tartlased tunnistavad üksnes võite

Kaspar Koort
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kanadalane Bradley Robert Gunter (number 1333) on kerkinud Bigbanki rünnakuliidriks ja juhib kogu meistriliiga resultatiivsustabelit.
Kanadalane Bradley Robert Gunter (number 1333) on kerkinud Bigbanki rünnakuliidriks ja juhib kogu meistriliiga resultatiivsustabelit. Foto: Margus Ansu

Võrkpalli Balti liiga tabeliseisu silmitsemine paneb iga tartlasest võrkpallisõbra rahulolust naeratama. Taaralinna esindusmeeskond Bigbank hoiab esimest kohta, olles võitnud kõik neliteist seni peetud kohtumist.

Uue aasta esimese matši pidasid tartlased läinud pühapäeval Rakveres sealse võrkpalliklubiga. Avageimis andis pikk mängupaus pisut tunda ja tartlased pidid vastastele alla vanduma, ent järgmistes geimides rakverlastele enam palju võimalusi ei jäetud ja tabelisse kirjutati järjekordne võit.

Bigbanki peatreener Oliver Lüütsepp tõdes, et on meeskonnaga väga rahul ja kõik on sujunud hästi. Ta ei uskunud, et vahepealne paus mängumasinal tuure maha võttis, pigem nägi ta selles nii mõndagi positiivset.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles