Lootuste Karikal võistles 445 võimlejat

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Carmel Kallemaa.
Carmel Kallemaa. Foto: VK Janika

2011 aasta Lootuste Karikavõistluste avalöök toimus 5.-6. märtsil Tartus.




Käesoleval aastal toimub mõõduvõtt kahel etapil  mini, laste, noorte  ja juunioriklassis ning Eesti Noorte meistrivõistlustelt saavad punkte laste ja noorteklassi võimlejad A ja B grupis.
Tartu etapil astusid A grupis üles võimlejad rahvusvaheliste võistlusmääruste järgi ja B grupis kergendatud võistlusmääruste järgi. Esmakordselt viidi võistlused läbi A ja B grupis paralleelselt kahes saalis.
Tartu A. Le Coq Spordimaja pakkus võimlejatele ja treeneritele ideaalsed tingimused.
 
Ühtekokku võistles kahel päeval 445 noort iluvõimlejat ja välja mängiti 90 medalit.
 
A grupis jätsid Tartu võimlejad koju 22 medalit.
Juunioriklassis võitis Carmel Kallemaa (VK Janika, treenr Janika Mölder) neli hõbemedalit (rõnga, palli, kurika ja lindiharjutuses)
ja Carmen Kukk (VK Janika, treener Evelin Juhanson) pronksmedali kurikaharjutuses.
 
Noorteklassis, 1999 aastal sündinud tütarlaste võistluses tegid tubli tulemuse VK Janika võimlejad  Janika Vartlaan (VK Janika, treener Irina Anosova) ja Brigita Nõmmsalu (VK Janika, treeenr Kai Tanni). Janika võitis kaks kulda ja hõbeda ning Brigita kolm pronksmedalit.
 
2000 aastal sündinud tütarlaste hulgas võitis Marleen Ereline (VK Janika , treener Grete Reimand) hõbemedali hüpitsaharjutuses ja pronksi Anete Aunbaum (VK Diiva, treenerid Maria Filippova ja Tiina Tolmoff)). Palliharjutuse hõbeda võitis Marian Kandimaa (VK Janika, treener Kai Tanni)  ja pronksi Anete Aunbaum. Kurikaharjutuse pronksi võitis Trinity Liisa Lotta Kannus (VK Janika, treener Kristel Pärna).
 
2001 aastakäigu võimlejatest oli parim tartlanna Liisbet Teemaa (VK Janika, treener Kai Tanni),  kes võitis vabaharjutuse ja saavutas pronksi rõngaharjutuses. Helena Seliste (VK Janika, treener Kristel Pärna) võitis pronksi palliharjutuses.
 
2002 aastal sündinud tütarlapsed jätsid Tartusse kolm medalit.
Heleri Savolainen (VK Janika, treener Mari-Ann Kruus) võitis vabaharjutuse ja palliharjutuses oli teine ning Melani Mõtlik (VK Janika, treener Mari-Ann Kruus) võitis rõngaharjutuses hõbemedali.
 
Miniklassis 2003 aastal sündinud tüdrukute vabaharjutuse hõbeda ja rõngaharjutuse pronksi  võitis Anastasia Gorjunova (VK Janika, treener Natalja Smutnaja) .
 
Emily Ronk (VK Janika, treener Mari-Ann Kruus) võitis vabaharjutuses pronksi ja rõngaharjutuses hõbeda.
 
Miniklassi 2004 aastal sündinud tütarlaste pronksi võitis Liisi Leppik (VK Diiva, treener Maria Filippova ja Tiina Tolmoff) B grupis võitsid tartlannad kokku 12 medalit.
 
Lootuste KV II etapp toimub  kolme nädala pärast Narvas.
 
Täpsed võistlustulemused: http://www.vkjanika.ee/index.php?page=219&lang=est
 
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles